"Родера терм" ЕООД, гр.Пловдив


"Кит инжeнеринг" ЕООД, гр.Пловдив


"ЕЛ ДИ ДЖИ-инжинеринг" ЕООД, гр.Пловдив


"ДЗЗД-Елеганс" ЕООД, гр.Варна


"Тотал Терм" ООД, гр.София


магазин "Перфектен дом", гр.Карлово